Aktualitet

MONARKIA.

Monarkia. Forme qeverisjeje ne te cilen pushteti me i larte shteteror eshte i trashegueshem dhe

TIRANA.

Tirana. Kryeqyteti dhe qyteti me i madh i Shqiperise, qender e bashkise, e rrethit dhe

Gruda.

Krahine e vogel kryesisht me popullsi shqiptare ne Mal te Zi. Shtrihet ne te dy

Hoti.

Krahine e vogel etnografike ne anen VP te Malesise se Madhe, qe vijon pjeserisht ne

Balsha II

Figura me e shquar midis sundimtareve Balshaj te principates se Shkodres, e cila nen sundimin e