25 mijë dorëshkrime: Pasuria e Lasgush Poradecit dorëzohet në Arkiv

Mbi njëzet mijë fletë, dorëshkrime të poetit Lasgush Poradeci i janë dorëzuar dje Arkivit të Përgjithshëm të Shtetit. Janë të bijat, trashëgimtaret e tij që kanë marrë këtë vendim pasi shumica prej këtyre letrave kanë njohur botimin, përveçse disa sendeve dhe objekteve personale. Në rastin e 30-vjetorit të ndarjes nga jeta, brenda këtij viti, të bijat thonë se do t’ia dorëzojnë Arkivit edhe dy ditarët personalë të poetit

Marre nga mapo.al