Gruda.

Krahine e vogel kryesisht me popullsi shqiptare ne Mal te Zi. Shtrihet ne te dy anet e lugines se poshtme te Cemit, midis fshatrave Selishte ne VL dhe Vllane ne JP, ndermjet zones se Kucit e Triepshit ne V, e Hotit ne J.

Leave a Reply