Pse duhet të rregjistroheni

Regjistrimi në QMKSH.AL ju siguron qasje në një rrjet elitar profesionistësh. Energjia dhe vlerat që bashkëndajmë do të orientohen nëpërmjet konsulencës sonë, drejt një niveli profesional të administrimit të asaj çka posedoni.
Marrëdhënia jonë bazohet tek përkushtimi për koleksionet dhe historinë e tyre, prandaj ju ftojme të bëheni pjesë e projekteve tona. Anëtarët tanë mbështesin njeri-tjetrin të organizohen e ekpozojnë koleskoinet e tyre. Promovimin tuaj në nivel mbarërkombëtar, e shohim si një mundësi për të prezantuar trashëgiminë tonë kulturore. Koleksionistë ndërkombëtarë do ndajnë eksperiencat e tyre me ne në Qendrën Mbarëkombëtare të Koleksionistëve Shqiptarë.

Së bashku u japim krahë aspiratave tona.