25 Shtator 1997, u nda nga jeta Bejtulla Ismaili, arsimtar e patriot kosovar

Shkollë shqipe në Kosovë

Sot përkujtohet përvjetori i vdekjes së arsimtarit dhe patriotit kosovar, Bejtulla Ismaili. Tridhjetë vjet të jetës së tij, ai ia kushtoi shkollës shqipe në Kosovë. U mor dhe me veprimtari patriotike, për të cilën u burgos dy herë. U nda nga jeta, me 25 Shtator 1997.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply