25 Shtator 1995, përfundoi në Berat Festivali Folklorik Kombëtar

Festivali Folklorik Kombëtar

Më 25 Shtator 1995, në Berat përfundoi Festivali Folklorik Kombëtar, i cili pati për synim të nxjerrë në pah vlerat kulturore dhe arkitektonike të qytetit të lashtë.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply