25 Shtator 1995, u mbajt Konferenca Ndërkombëtare “Për gjeografinë historike”

Konferencë shkencore

Më 25 deri 27 Shtator 1995, u mbajt Konferenca Shkencore Ndërkombëtare “Për gjeografinë historike”, ku morën pjesë dhe studiuesit tanë.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply