8 Janar, Cirku i Tiranës nis sezonin e ri

Më 8 Janar të mijëvjeçarit të ri, Cirku i Tiranës, e filloi sezonin me premierën “Cirk 2000”. Për herë të parë boshti i shfaqjes ishte një përrallë dhe pikërisht “Borëbardha me shtatë xhuxhat”.

Leave a Reply