15 Korrik 1907, në Manastir, lindi Maliq Dibra

Në Manastir, më 15 Korrik 1907, u lind Maliq Dibra. Mbaroi gjimnazin në Frajshtadt të Austrisë dhe u diplomua në Robert Kolegjin Amerikan. Ka dhënë ndihmesën e tij, në administratën mbretërore dhe pas çlirimit, ka punuar në ndërmarrjet e tregëtisë së jashtme shqiptare.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply