19 Qershor 1921, u themelua në qytetin e Korçës, shoqëria e vajzave “Zhvillimi”

Në qytetin e Korçës, më 19 Qershor 1921, u themelua shoqëria e vajzave “Zhvillimi”, që synonte emancipimin dhe integrimin e të rejave, në jetën e qytetit.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply