19 Qershor 1924, qeveria e Nolit shpalli programin e saj 20 pikësh

Qeveria e Nolit, më 19 Qershor 1924, shpalli programin e saj prej 20 pikash, ku premtohej popullit reforma e parë agrare. Programi parashikonte çrrënjosjen e feudalizmit dhe ndryshimin e sistemit të taksave.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply