8 Nëntor 1984, premiera e filmit “Nata e parë e lirisë”

“Nata e parë e lirisë”

Artdashësit kryeqytetas, më 8 Nëntor 1984, ndoqën premierën e filmit “Nata e parë e lirisë”, me skenar të Dalan Shapllos dhe Vath Koreshit dhe regji te Esat Musliut. Ilustrimi muzikor u realizua nga kompozitori Kujtim Laro dhe Orkestra Sinfonike e RTSH-së.

Referencat:

Biblioteka dhe arkiva e QMKSH

Leave a Reply