8 Nëntor 1957, përurohet Kombinati i parë i Tekstileve

Kombinati i parë i Tekstileve

Më 8 Nëntor 1957, u përurua në Tiranë, Kombinati i parë i Tekstileve në vendin tonë.

Referencat:

Biblioteka dhe arkiva e QMKSH

Leave a Reply