8 Nëntor 2000, panairi i parë i librit shqip ne Tetovë

panairi i librit shqip

Në Tetovë, nga 8 deri më 12 Nëntor të vitit 2000, qëndroi i hapur panairi i parë i librit shqip, ku morën pjesë botues shqiptarë nga Shqipëria, Maqedonia dhe Kosova.

Referencat:

Biblioteka dhe arkiva e QMKSH

Leave a Reply