10 Tetor 1998, u miratua Kushtetuta

Kushtetuta e Shqipërisë

Me shumicë votash, Parlamenti i Republikës së Shqipërisë, më 10 Tetor 1998, miratoi Kushtetutën e re të vendit, që sanksionoi pluralizmin politik dhe kthimin në ekonominë e tregut.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply