14 Nëntor 1920, jep dorëheqjen Kabineti i Sulejman Delvinës

Kabineti i Sulejman Delvinës

Kabineti i Sulejman Delvinës, më 14 Nëntor 1920, dha dorëheqjen. Ai kërkoi të respektohej dëshira e popullit dhe të bëheshin zgjedhjet për asamblenë kushtetuese, gjë që shtoi pakënaqësinë dhe intrigat e elementëve reaksionarë.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply