13 Nëntor 1958, marrëdhëniet diplomatike Shqipëri-Guine

Ministria e Jashtme

Më 13 Nëntor të vitit 1958, vetëm një muaj pas shpalljes së pavarësisë, midis vendit tonë dhe Republikës së Guinesë, u vendosën marrëdhëniet diplomatike.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply