March 10th, 1992 Kinostudio “Shqipëria e Re” took part in the International Festival of Cinema in Nuremberg

From 7 to 10 March 1992, was held the International Cinema festival in Nuremberg, Germany. Kinostudio “Shqipëria e Re” took part with the films “Gjeneral gramafoni”, of Viktor Gjika, “Lulkuqet mbi mur” and “Kthimi i ushtrisë se vdekur” of Dhimitër Anagnosti, “Prilli i thyer” of Kujtim Çashku, the comedy “Edhe kështu edhe ashtu”, of Bujar Kapexhiu as well as many documentaries and cartoons, “Kështjella e këngëve”, “Talenti i babit”, “Gjethja”, ”Robinsoni dhe shpëtimtarët”, “Unë”, etc. The films were attended successfully by the public for the original point of view of the creators and the high level of interpretation of the actors.