21 Prill 1991, Kastriot Islami u zgjodh Kryetar i Kryesisë së Kuvendit Popullor

Më 21 Prill 1991, Kastriot Islami, zgjidhet kryetar i Kryesisë së Kuvendit Popullor pluralist, të dalë nga zgjedhjet e 31 Marsit 1991 dhe nënkryetar, Lush Përpali dhe Aleksandër Meksi.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare