8 Shkurt 1997, premierë e dramës “Quo Vadis” në Tiranë

Në skenën e Teatrit Kombëtar, më 8 Shkurt 1997, u dha premiera e dramës “Quo vadis” me autor dhe regjisor Serafin Frankon. Në rolet kryesore interpretuan artistët e njohur Tinka Kuti, Robert Ndrenika, Gazment Gjoka, Neritan Liçaj, etj. Shfaqja përbën një hap drejt kthimit te drama kombëtare.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare