17 Korrik 1912, jep dorëheqjen qeveria xhonturke

Kryengritja e Përgjithshme, që shpërtheu dhe u përhap në Shqipëri, shpuri në dorëheqjen e qeverisë xhonturke, më 17 Korrik 1912.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply