15 Shtator 1821, Salvadori dhe Hondurasi, vënde mike me ne, kremtojnë sot festën kombëtare

Medalje Përkujtimore

Hondurasi dhe Salvadori, dy vënde latinoamerikane, me të cilat Shqipëria ka marrëdhënie diplomatike, sot kremtojnë ditën e pavarësisë: ato janë shpallur të pavarura më 15 Shtator 1821.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply