15 Shkurt 1937, mbledhja e parë e Parlamentit Shqiptar

Më 15 Shkurt, u mbajt mbledhja e parë e Parlamentit Shqiptar në vitin 1937. Kryetar i Dhomës së Deputetëve u zgjodh Pandeli Evangjeli në vend të Petro Pogës; postin e nënkryetarit e zuri Hiqmet Delvina dhe atë të Sekretarit Ëngjëll Saraçi.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare