15 Janar 1997, u nda nga jeta Akademiku kosovar Osman Imami

Më 15 Janar 1997, u nda nga bota shqiptare e shkencës Akademiku Kosovar Osman Imami “Mjek i Popullit”, mikrobiolog dhe infektolog, kryeshef i Entit Higjenik të Pejës, kryeshef i repartit të sëmundjeve ngjitëse të Spitalit të Prishtinës, Dekan i parë i Fakultetit të Mjekësisë të Universitetit të Prishtinës, drejtor i Institutit të Mikrobiologjisë.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare