14 Shkurt 1997, ekspozitë e arteve të bukura në Tiranë nga lidhja studentore “Dardania” e Prishtinës

Lidhja studentore “Dardania” në bashkëpunim me Akademinë e Arteve të Bukura të Tiranës, më 14 Shkurt 1997, hapën në Muzeun Historik të kryeqytetit ekspozitën e arteve të bukura në kujtim të përvjetorit të themelimit të Universitet të Prishtinës dhe dy vjetorit të vazhdimit të studimeve të të rinjve kosovarë në auditorët e Universitetit Shtetëror të Tiranës.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare