11 Maj 1994 u ratifikua marrëveshja që eleminoi tatimet e dyfishta me Malajzinë

Kuvendi i Shqipërisë, i mbledhur më 11 Maj 1994, ratifikoi “Marrëveshjen ndërmjet Qeverisë së Republikës së Shqipërisë dhe Qeverisë së Malajzisë për eleminimin e tatimeve të dyfishta”.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare