10 Mars 1914, At Fan Noli kreu shërbesë fetare në Durrës për nder të Princ Vidit

At Fan Noli, më 10 Mars 1914, kreu një shërbesë fetare në sheshin para pallatit mbretëror në Durrës, për nder të Princ Vidit. Një lutje e tillë u mbajt dhe në kishën e qytetit, ku ndodhej edhe mbreti me suitën e tij. Mbreti mori pjesë në lutjen e zhvilluar për nder të tij edhe në Xhaminë e Madhe të Durrësit.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare