1 Janar 1920, krijohet Komisioni Organizues i Kongresit të Lushnjës

Në Lushnjë, më 1 Janar 1920, u krijua Komisioni Organizues i Kongresit të Lushnjës i cili përpiloi programin e Kongresit dhe e shpërndau atë bashkë me thirrjen, për të zgjedhur dhe dërguar në Kongres delegatët nga çdo prefekturë.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply