Site icon Qendra Mbarekombetare e Koleksionisteve Shqiptare

TIRANA.

Tirana.

Kryeqyteti dhe qyteti me i madh i Shqiperise, qender e bashkise, e rrethit dhe e qarkut me te njejtin emer.

Exit mobile version