Site icon Qendra Mbarekombetare e Koleksionisteve Shqiptare

Shpend Abazi.

Shpend Abazi (1978-). Boksier proesionist. Lindi ne Tetove dhe ne moshen 10 vjecare emigroi pas prinderve ne Danimarke.

Exit mobile version