SHKODRA.

Shkodra.

Nje nga qytetet me te lashta dhe me te medha te Shqiperise, qender e rendesishme ekonomike dhe kulturore, qender e bashkise, e rrethit dhe e qarkut me te njejtin emer, qe perfshin rrethet: Shkoder, Malesi e Madhe dhe Puke.

Leave a Reply