Pasqyrimi në media i ekspozitës së QMKSH në Muzeun Historik Kombëtar, në 28-30 Nëntor 2016, Top-Channel

Krahas flamujve për publikun u prezantuan edhe objekte origjinale të kohës si shtypi periodik apo pena e Ismail Qemalit me të cilën u nënshkrua “Akti i Pavarësisë”.

“Ky është një flamur që vjen nga familja Sala, është qëndisur nga e shoqja e Sali Salës. Ne e kemi ruajtur prej vitesh në familjen tonë dhe ndoshta kjo ka qënë dhe  baza për të filluar mbledhjen e flamujve të tjerë kombëtarë”, u shpreh koleksionisti Shpëtim Sala.

Leave a Reply