Nëntor 1928-U krijua Banka e Durrësit.

Banka e Durresit. Ndertesa bankare me e vjeter ne vend, nje nga godinat me perfaqesuese te qytetit. Ndodhet prane hyrjes se portit. U projektua nga arkitekti italian prof. Vittorio Morpurgo dhe perfundoi ne nentor te vitit 1928.

 

Leave a Reply