Site icon Qendra Mbarekombetare e Koleksionisteve Shqiptare

LESKOVIKU.

Leskoviku.

Krahine etnografike ne Shqiperine JL (rrethi Kolonjes). Kufizohet nga L me krahinen e Konices (ne Greqi), nga V me Kolonjen pergjate rrjedhjes se siperme te Lengarices, nga P perseri me Lengaricen dhe nga J me Vjosen.

Exit mobile version