Site icon Qendra Mbarekombetare e Koleksionisteve Shqiptare

(Shqip) 27 korrik 1904, lindi Gjon Shllaku, frat françeskan dhe mesues.

Sorry, this entry is only available in Albanian.

Exit mobile version