DURRES.

DURRES.

Nje nga qytetet me te lashta te Shqiperise, porti kryesor i vendit, qendra e dyte industriale, nyje kryesore e transportit hekurudhor e automobilistik, qender e bashkise, e rrethit dhe e qarkut me te njejtin emer, qe perfshin rr. Durres dhe Kruje.

Leave a Reply