DELVINE.

DELVINE.

Qytet, qender e rr. te Delvines (qarku i Vlores) dhe qender bashkie, ne te cilen perfshihen edhe fshatrat: Bamatat, Kakodhiq, Lefterohor, Rusan, Stjar, Vane dhe Vllahat. Delvina shtrihet ne kembet JP te Malit te Gjere.

Leave a Reply