Artet.

Teresia e veprimtarive ne fushen e arkitektures, skulptures, piktures, muzikes, teatrit, kinematografise, arteve te zbatuara e dekorative dhe te llojeve te tjera te krijimit artistik.

FESH V1

Leave a Reply