ArtBizhu 2017

Bijoutiful Jewelry, në bashkëpunim me  Qendrën Mbarëkombëtare të Koleksionistëve Shqiptarë dhe Muzeun Historik Kombëtar ju fton në ekspozitën “ArtBizhu 2017”.

Ditën e Shtunë në dt 30 Shtator 2017 në orën 10:00, në hollin kryesor të Muzeut Historik Kombëtar do të zhvillohet ekspozita “ArtBizhu 2017” dhe ceremonia e ndarjes së çmimeve për punimet më të mira të ekspozitës.

Leave a Reply