Arsimi Shendetesor.

Pjese perberese e shendetesise profilaktike dhe e arsimit te pergjithshem , qe merret me perhapjen sistematike te njohurive shkencore per ruajtjen dhe forcimin e shendetit.

FESH V1

Leave a Reply