Arrestimet dhe denimet e Specialisteve te Gjeologjise.

Qe me ardhjen ne pushtet udheheqja e PKSH dhe Qeveria, cdo mosrealizim plani e shikonin si sabotim te ekonomise, duke denuar si sabotatore specialiste te mirenjohur te gjeologjise.

FESH V1

Leave a Reply