Aktiviteti i QMKSH përcillet për dëgjuesit në mikrofonin e Radio-Tiranës

Në emisionin e mëngjesit në Radio-Tirana sot ishte i ftuar Z. Shpëtim Sala, President Nderi i QMKSH-së. Për rreth 40 minuta në studion e emisionit “Ditë të Mbarë” me drejtuesin Florian Zyka, u trajtua çështja e koleksioneve, pasioni e  kujdesi për ti pasuruar, por edhe kushtet në të cilat duhen mbajtur koleksionet, etj. Aktivitetet e QMKSH prej vitit 2007 deri më sot dhe projektet e ardhshme, ishin një çështje me interes që u përcoll prej mikrofonit të Radio-Tiranës për të gjithë dëgjuesit.

Leave a Reply