9 Tetor, Qeveria e Durrësit i paraqiti Klemansosë notë proteste

Zhorzh Klemanso

Delegacioni i Qeverisë së Përkohëshme të Durrësit në Paris, i paraqiti Kryetarit të Konferencës së Paqes, Zhorzh Klemanso, një notë me anë të së cilës kundërshtonte planet e fuqive, në dëm të tërësisë tokësore të Shtetit Shqiptar dhe pavarsisë së tij.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply