9 Tetor 1937, Mbretëria Shqiptare aderoi në konventën kundër drogës

Vila mbretërore e Ahmet Zogut

Mbretëria Shqiptare, më 9 Tetor 1937 aderoi në “Konventën për Kufizimin e prodhimit dhe rregullimin e shpërndarjes së drogave”, nënshkruar në Gjenevë në Korrik të vitit 1931.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply