9 Tetor 1924, u botua numri i parë i gazetës “Liria”

Gazeta Lirija

Në Tiranë, më 9 Tetor 1924, doli numri i parë i fletores politike dhe letrare të paanëshme, me titullin “Lirija”. Gazeta kishte 4 faqe dhe botohej vetëm në gjuhën shqipe.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply