9 Shkurt 1997, u nda nga jeta mjeku Faton Ahmet Gashi

Në ShBA, më 9 Shkurt 1997 vdiq mjeku dhe patrioti shqiptar Faton Ahmet Gashi. Ai u specializua ne terapinë moderne të rehabilitimit fizik dhe neuro-muskular. Ishte anëtar në disa shoqata mjekësore në ShBA dhe Europë dhe lektor në shumë universitete.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare