9 Nëntor 1998, simpozium me rastin e 50-vjetorit të arkeologjisë shqiptare

arkeologjia shqiptare

Më 9 deri 10 Nëntor 1998, në Tiranë, u zhvillua simpoziumi ndërkombëtar me rastin e 50-vjetorit të arkeologjisë shqiptare. Ai mund të quhet vazhdim i Kuvendit të Studimeve Ilire, që u mbajt në vitin 1983.

Referencat:

Biblioteka dhe arkiva e QMKSH

Leave a Reply