9 Nëntor 1994, u lejuan me ligj lojrat e fatit

ligji për lojrat e fatit

Lodrat e fatit që u përhapën gjerësisht në vendin tonë pas përmbysjes të rendit socialist, me ligjin e datës 9 Nëntor 1994, të miratuar nga Kuvendi i Shqipërisë, fituan bazën e tyre juridike.

Referencat:

Biblioteka dhe arkiva e QMKSH

Leave a Reply