9 Nëntor 1919, 99 atdhetarë kundër flamurit serb në Shkodër

Shkodra

99 atdhetarë nga e gjithë Shqipëria, më 9 Nëntor 1919, përmes një letre adresuar ministrive të jashtme të Italisë, Francës, Anglisë dhe Shteteve të Bashkuara të Amerikës, protestonin kundër ngritjes në Bashkinë e Shkodrës, të flamurit serb.

Referencat:

Biblioteka dhe arkiva e QMKSH

Leave a Reply