9 Nëntor 1912, Ismail Qemali njofton: e ardhmja e Shqipërisë e sigurtë

Ismail Qemali

Pas turneut të tij nëpër Europë, Ismail Qemali, më 9 Nëntor 1912, njoftonte parinë e Vlorës se  “e ardhmja e Shqipërisë është e sigurtë”, si dhe për arritjen e tij në Atdhe.

Referencat:

Biblioteka dhe arkiva e QMKSH

Leave a Reply